懺悔啟事

下面個篇,好似撐曾蔭權撐得太行,本來冇乜所謂,因為始終都係自由選擇,大部份民調都話曾生比較高民望,叫d人去投票,表達下自己意願,其實都好正常。

不過睇完曾生個show,我好後侮叫人投佢票,我已經扮見唔到小圈子派票,再當真係有直選,陳太都唔會選;in case 陳太出黎選,都當曾生都係民望高dd果個。

但係,大佬,你個show唔好咁肉麻丫,主持人大讚d人講得「正確」,古巨基走出黎「作詩」,主持仲叫人一齊讀,個個講既野都骨痺都震,全場只欠田生上台用Richard Gear口吻同曾蔭權講:"Donald, I love you so much~" 夠啦…….如果大家本來想投曾蔭權,睇完呢個show,我勸大家投廢票。

當然,投邊個係大家既自由選擇, 總之要去投啦!!!

高明輝

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s