卸 責 黨 上 位   問 責 成 空 話

煲 呔 組 港 版 「 人 民 行 動 黨 」 , 「 親 疏 有 別 」 分 配 原 則 之 下 , 自 由 黨 第 二 代 楊 哲 安 分 得 育 局 局 長 政 治 助 理 一 職 。 煲 呔 「 擴 大 問 責 制 」 係 要 官 員 「 為 施 政 承 擔 責 任 」 , 楊 哲 安 上 任 , 仲 未 知 佢 能 力 同 埋 係 咪 真 係 會 有 承 擔 , 不 過 , 佢 所 屬 自 由 黨 政 治 承 擔 之 上 往 績 就 認 真 麻 麻 … …

主 持 : 高 明 輝

1


zoom


zoom

2


zoom


zoom

3


zoom


zoom

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s